Schimbare istorică făcută de unul dintre cele mai iubite şi cunoscute branduri de whisky-uri din lume

Autor: Andra Stroe Postat la 17 iulie 2020 136 afişări

Schimbare istorică făcută de unul dintre cele mai iubite şi cunoscute branduri de whisky-uri din lume

Începând de anul viitor, whisky-ul Johnnie Walker va fi ambalat în sticle bio,  prietenoase cu mediul, scrie CNN. Diageo (DEO), compania britanică de băuturi spirtoase care deţine brandul, a anunţat dezvoltarea unei sticle de băuturi spirtoase pe bază de hârtie, fabricată dintr-o sursă sustenabilă de lemn, pentru a reduce cantitatea de plastic folosită intens în industrie. Aşteptările sunt ca ambalajul fără plastic să fie introdus la începutul anului viitor.

Diageo, care s-a angajat să-şi reducă dependenţa de materiale plastice - inclusiv eliminarea inelelor de plastic de pe sticlele de Guinness - şi să crească gradul de reciclare a sticlelor sale, a spus că noul model de sticlă pe bază de hârtie va ajuta compania să îndeplinească obiectivele de sustenabilitate stabilite de ONU.

La sfârşitul anului trecut, compania daneză de bere Carlsberg a dezvăluit prototipuri ale unei sticle din fibră de lemn iar Absolut, L'Oreal (LRLCF) şi Coca-Cola (CCEP) depun eforturi similare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anul viitor,
companie,
plastic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.