Scandalos: Guvernul pune 500.000 de romani la coada in fiecare luna sa dea bani

Postat la 24 august 2010 8 afişări

Conform legii, cei pana la 500.000 de angajati din Romania care sunt platiti exclusiv sau si prin contracte de drepturi de autor trebuie sa depuna, pana pe 25 august, declaratii individuale privind venitul incasat in iulie, atat la casele judetene de pensii, la cele de sanatate, cat si la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Nici statul, nici expertii fiscali si nici contribuabilii insa nu stiu exact cum va avea loc procesul de depunere a declaratiilor sau a platilor aferente acestora.

Desi legea a intrat in vigoare de la 1 iulie, Guvernul a facut publice normele metodologice abia la finele lunii trecute.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scandalos-guvernul-pune-500-000-de-romani-la-coada-in-fiecare-luna-sa-dea-bani-7035408
7035408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.