Sarkozy cere masuri impotriva delincventei romilor din Romania

Postat la 11 iunie 2010 47 afişări

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a cerut ministrului de Interne, Brice Hortefeux, sa accelereze punerea in aplicare a unui plan de actiune pentru rezolvarea problemei delincventilor romi originari din Europa de Est, in special din Romania, relateaza Le Figaro in editia electronica de vineri.

Seful statului francez a evocat aceasta problema marti, cu ocazia unei reuniuni de securitate interna, dar si miercuri, cand i-a cerut ministrului de Interne sa accelereze implementarea unui plan de actiune specifica. "Plasati sub autoritatea unor grupuri mafiote care ii obliga sa traiasca in conditii de viata mizere, numerosi cetateni provenind in cea mai mare parte din comunitatea roma sunt constransi sa cerseasca, sa fure si sa comita talharii in contul celor care dau ordinele, regrupati in Carpati", noteaza Le Figaro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sarkozy,
Franta,
delicventi,
romani
/actualitate/sarkozy-cere-masuri-impotriva-delincventei-romilor-din-romania-6367593
6367593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.