Saptamana si omorul in supermarket: sute de oameni se calca in picioare sa ia cafea cu reducere

Postat la 31 martie 2011 12 afişări

Sute de persoane s-au calcat in picioare, in cursul zilei de miercuri, pentru a prinde un pachet de cafea mai ieftin, in cadrul unei promotii desfasurate in mai multe supermarketuri din tara. Omorul la reduceri pare a fi devenit un sport national, in ultimele saptamani numerosi oameni postand pe Internet filmulete cu inghesuiala de la rafturi, fie ca "s-a dat" ulei, zahar sau bormasini.

Scenele se aseamana cu cele surprinse in ultimele saptamani in mai multe orase din tara.

Mii de romani din toata tara s-au inghesuit vinerea trecuta la intrarea magazinelor care ofereau o sticla de doi litri de ulei gratis la fiecare alta sticla cumparata, dar nu mai mult de doi litri de persoana. In unele orase cativa politisti erau aproape sa fie linsati de cetatenii care se imbulzeau la intrarea in magazin.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
supermarket,
oameni,
cafea,
reduceri
/actualitate/saptamana-si-omorul-in-supermarket-sute-de-oameni-se-calca-in-picioare-sa-ia-cafea-cu-reducere-8117177
8117177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.