Samsung vrea sa vada iPhone si iPad in lucru, pentru a evita acuzatiile de copiere

Postat la 30 mai 2011 10 afişări

Samsung Electronics vrea sa obtina un ordin judecatoresc prin care Apple sa fie obligata sa dezvaluie modelele iPhone si iPad aflate in faza de dezvoltare, pentru a se putea apara de acuzatiile ca ar copia produsele acestei companii, transmite Bloomberg.

Potrivit documentelor depuse la un tribunal din San Jose, California, reprezentantii Samsung vor sa vada versiunile finale ale iPhone si iPad, pentru "a evalua daca exista posibilitatea unei confuzii" intre produsele celor doua companii care sunt lansate pe piata in aceeasi perioada.

Samsung cere Apple sa prezinte modelele pana pe 13 iunie.

Solicitarea are loc la o luna dupa ce Apple a cerut un ordin judecatoresc prin care compania sud-coreeana sa prezinte produsele pe care nu le-a lansat inca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPhone,
iPad,
Samsung
/actualitate/samsung-vrea-sa-vada-iphone-si-ipad-in-lucru-pentru-a-evita-acuzatiile-de-copiere-8296539
8296539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.