Samsung pregăteşte un "ceas inteligent", în replică la modelul care ar fi dezvoltat de Apple

Postat la 19 martie 2013 23 afişări

Samsung Electronics pregăteşte un ceas de mână cu funcţii avansate, în replică la informaţiile recente privind dezvoltarea unui astfel de produs de către Apple, fiecare companie încercând să se impună cu o nouă generaţie de accesorii "inteligente".

Samsung pregăteşte un "ceas inteligent", în replică la modelul care ar fi dezvoltat de Apple

 "Pregătim ceasul de mai mult timp. Lucrăm din greu pentru a fi gata de lansare. Dezvoltăm produse pentru viitor, iar ceasul este cu siguranţă unul dintre ele", a declarat Lee Young Hee, vicepreşedinte executiv al diviziei mobile a Samsung, citat de Bloomberg.

Lee a refuzat să precizeze ce funcţii va avea ceasul, cât va costa sau când va fi disponibil pe piaţă.

Compania are 3 lansări importante de smartphone-uri în acest an, respectiv Galaxy S 4, prezentat săptămâna trecută, urmat de un nou model Note şi un telefon echipat cu sistemul de operare Tizen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-pregateste-un-ceas-inteligent-in-replica-la-modelul-care-ar-fi-dezvoltat-de-apple-10676482
10676482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.