Samsung Galaxy Beam - smartphone cu videoproiector încorporat (UPDATE)

Postat la 28 februarie 2012 26 afişări

Samsung Galaxy Beam reuşeşte să înghesuie în formatul unui telefon mobil un videoproiector nHD (640x360 pixeli) cu tehnologie LED, capabil să atingă o luminozitate de 15 lumeni, suficient pentru a reda imagini cu diagonală de 25-30 cm într-o încăpere slab iluminată.

Lăsând la o parte acest accesoriu extravagant, Galaxy Beam este un smartphone cu dotări de nivel mediu, nu foarte spectaculoase. Avem la dispoziţie un ecran de 4 inch cu rezoluţie 800x480 pixeli, procesor dual-core la 1GHz, cameră foto de 5 MP însoţită de blitz LED şi o cameră frontală de 1.3 MP pentru apeluri video. Memoria internă este limitată la 8 GB, dar poate fi extinsă prin ataşarea unui card microSD.

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-galaxy-beam-smartphone-cu-videoproiector-incorporat-update-9352043
9352043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.