Samsung ar putea amâna lansarea unor noi produse, după pierderea procesului cu Apple în SUA

Postat la 27 august 2012 17 afişări

Samsung Electronics ar putea fi nevoită să amâna lansarea unor noi produse mobile, pentru a putea face modificări de design, după ce un juriu american a decis că cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel mondial a încălcat patente ale Apple, transmite Bloomberg.

Apple a câştigat la sfârşitul săptămânii trecute un proces cu Samsung, compania sud-coreeană fiind condamnată la plata unor despăgubiri de peste 1 miliard de dolari, fiind posibil ca grupul american să obţină luna viitoare şi interzicerea permanentă a comercializării unor aparate precum tableta Galaxy 10.1 în SUA.

Samsung a devenit lider al pieţei smartphone la nivel mondial, evaluată la 219 miliarde de dolari, prin introducerea modelelor Galaxy care folosesc software Android, câştigând cotă de piaţă de la Apple, care are o gamă mai restrânsă de modele.

"Samsung va trebui să schimbe unele produse din portofoliu. Ar putea avea loc întârzieri în dezvoltarea şi lansarea unor noi modele, într-o perioadă în care apar produse noi o dată la şase luni", a declarat Chang In Whan, preşedinte al companiei KTB Asset Management din Seul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung,
Apple,
proces
/actualitate/samsung-ar-putea-amana-lansarea-unor-noi-produse-dupa-pierderea-procesului-cu-apple-in-sua-9984633
9984633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.