Samsung a rămas lider mondial după vânzările de telefoane în trimestrul al doilea, urmat de Nokia

Postat la 14 august 2012 7 afişări

Samsung Electronics şi-a apărat în trimestrul al doilea poziţia de lider mondial pe piaţa telefoanelor mobile, reuşind să vândă peste 90 de milioane de unităţi şi să-şi extindă cota de piaţă, potrivit datelor prezentate marţi de compania de cercetare Gartner

Samsung a vândut 90,43 milioane de telefoane mobile în trimestrul al doilea, cu o cotă de piaţă de 21,6%, faţă de 20,7% în primele trei luni ale anului, respectiv 16,3% în perioada corespunzătoare din 2011, potrivit unui raport prezentat marţi de Gartner, preluat de WSJ.com.

Rezultatele companiei sud-coreene au fost sprijinite în principal de gama de smartphone-uri Galaxy, cu sistem de operare Android, în special datorită lansării modelului Galaxy S III la începutul acestei veri, notează Gartner.

Compania de cercetare estimează că smartphone-urile reprezintă acum peste jumătate din vânzările de dispozitive mobile ale Samsung, precum laptop-uri sau tablete.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung,
lider mondial,
telefoane
/actualitate/samsung-a-ramas-lider-mondial-dupa-vanzarile-de-telefoane-in-trimestrul-al-doilea-urmat-de-nokia-9947567
9947567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.