Samsung a lansat o variantă mini a smartphone-ului Galaxy S III

Postat la 12 octombrie 2012 48 afişări

Grupul sud-coreean Samsung a lansat vineri la nivel global smartphone-ul Galaxy S III Mini, o versiune mai mică a Galaxy S III, introdus pe piaţă în mai, însă modelul mai compact dispune şi de specificaţii tehnice mai slabe.

"Dacă speraţi la cel mai bun telefon Android al Samsung, pregătiţi-vă să fiţi dezamăgiţi. Galaxy S III Mini este într-adevăr mai compact faţă de Galaxy S III, având în vedere ecranul touchscreen HD de 4 inci, faţă de 4,8 inci la Galaxy S III, dar şi specificaţiile au fost reduse", scrie Wall Street Journal. Ecranul (Super AMOLED WVGA) are o rezoluţie de 800 x 600 pixeli, faţă de 1.280 x 720 în cazul predecesorului mai mare. Camera principală de 8 megapixeli a S III a fost înlocuită cu una de 5 megapixeli, iar cea frontală cu una VGA. Dimensiunile telefonului sunt 121,55 mm, 63 mm, 9,85 mm, iar greutatea de 111,5 grame.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
smartphone,
galaxy s III
/actualitate/samsung-a-lansat-o-varianta-mini-a-smartphone-ului-galaxy-s-iii-10199790
10199790
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.