Salarium şi Edenred au dezvoltat un pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plată în avans a salariilor

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 18 martie 2022 65 afişări

Salarium şi Edenred au dezvoltat un pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plată în avans a salariilor

Start-up-ul românesc Salarium, care a dezvoltat o platformă software care oferă angajaţilor posibilitatea de a primi un avans din salariu prin intermediul unei aplicaţii mobile, împreună cu Edenred au dezvoltat un pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plată în avans a salariilor, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Soluţia Salarium face parte din trendul internaţional care este din ce în ce mai pregnant datorită efectelor pozitive aduse în vieţile angajaţilor şi a companiilor. Ritmul alert al pieţei de consum, marea migraţie a angajaţilor de la o companie la alta, gig economy şi rata crescută a salariaţilor care rămân fără bani de la un salariu la altul au accelerat nevoia unei astfel de soluţii şi în piaţa din România. Ne bucurăm de deschiderea Edenred de a introduce Salarium în cadrul companiior din portofoliu”, a spus Alina Ştefan, Chief Executive Officer, Salarium Fintech.

De asemenea, flexibilitatea pieţei de beneficii extrasalariale a crescut în ultimii ani, iar companiile sunt încurajate să găsească soluţii pentru atragerea şi retenţia angajaţilor, concomitent cu eficientizarea costurilor companiei.

„Suntem în permanenţă conectaţi la cerinţele din piaţa muncii şi la nevoile angajaţilor, care sunt în continuă schimbare. Anul trecut am lansat primul parteneriat cu o platformă de food delivery din România (Tazz), primul card eco şi primul chatbot din industrie, anul acesta, am lansat prima aplicate de beneficii extrasalariale din România. Adăugarea soluţiei de plată în avans a salariilor în pachetul de beneficii extrasalariale pe care îl oferim completează ecosistemul Edenred cu un beneficiu mult dorit de angajaţii din România”, a spus Ştefan Toderiţă, Strategy and Development Director, Edenred România şi Benefit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beneficii,
dezvoltare,
salarii,
crestere,
soft

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.