„Salariile nesimtite” se intorc la serviciu. Andreea Frasie, directoarea de 35.000 de lei/luna – reinstalata de Justitie

Postat la 09 februarie 2011 140 afişări

Andreea Frasie, cea mai mare dintre surorile care au facut furori cu salariile lor exorbitante de la Autoritatea Aeronautica Civila (AAC), obtinute in mandatul fostului director Florea Geica, a fost repusa in functia de director de resurse umane.

Sentinta Tribunalului Bucuresti, din luna septembrie 2010, a fost pusa in aplicare, saptamana trecuta, cu executorul judecatoresc, care s-a deplasat la sediul Autoritatii din apropierea Aeroportului Aurel Vlaicu (Baneasa).

Sentinta a fost atacata cu recurs, iar Simona Goldberger, purtator de cuvant al AAC, ne-a comunicat ca Andreea Frasie va primi, in continuare, salariul de inspector de specialitate - post in care a activat din ianuarie 2009, pana in ianuarie 2011. De asemenea, desi decizia instantei prevede ca Andreea Frasie sa fie repusa in functia de Director de Resurse Umane, incepand cu data de 26 ianuarie 2009, AAC considera ca este vorba de o sentinta pur administrativa, fara consecinte financiare. Drept care, nu ii va achita d-nei Frasie diferenta dintre salariul de director de resurse umane si cea de inspector de specialitate, aferenta celor 2 ani scursi de la retrogradare.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aacr,
salarii,
Andreea Frasie,
justitie,
functie
/actualitate/salariile-nesimtite-se-intorc-la-serviciu-andreea-frasie-directoarea-de-35-000-de-lei-luna-reinstalata-de-justitie-7966095
7966095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.