S&P: Şomajul din Spania, Italia şi Franţa creează o situaţie socială explozivă

Postat la 18 martie 2013 13 afişări

Agenţia de rating Standard & Poor's (S&P) consideră că există un risc ca Spania, Italia, Portugalia şi Franţa să nu poată implementa măsurile de reformă care se impun pe măsură ce şomerii îşi vor pierde răbdarea în privinţa austerităţii, a declarat şeful S&P Germania, Torsten Hinrichs.

S&P: Şomajul din Spania, Italia şi Franţa creează o situaţie socială explozivă

 "Şomajul ridicat din Spania, Italia şi Franţa creează o situaţie explozivă din punct de vedere social. Trebuie să existe consens social pentru măsuri de economisire. Şomajul ridicat nu ajută", a afirmat Hinrichs pentru ziarul Neue Osnabrucker, preluat de Reuters, potrivit CNBC.

Directorul S&P consideră că spaniolii şi portughezii au demonstrat deja că pot face faţă măsurilor de austeritate, însă "situaţia nu poate continua pentru totdeauna".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/s-p-somajul-din-spania-italia-si-franta-creeaza-o-situatie-sociala-exploziva-10674586
10674586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.