S&P ar putea retrograda Ungaria în categoria statelor nerecomandate pentru investiţii

Postat la 14 noiembrie 2011 11 afişări

Standard & Poor’s (S&P) ar putea revizui în scădere ratingul de ţară al Ungariei în categoria nerecomandată investitorilor, după ce a plasat calificativul sub supraveghere, cu implicaţii negative, urmând o decizie similară a Fitch, transmite Bloomberg.

S&P va lua, probabil, în noiembrie o decizie în privinţa calificativului actual "BBB-" al Ungariei, potrivit unui comunicat al agenţiei. Fitch, o altă mare agenţie de evaluare financiară, a revizuit vineri de la negativă perspectiva de rating a Ungariei. S&P evaluează România cu rating "BB+", cea mai ridicată treaptă din categoria nerecomandată pentru investiţii şi imediat sub ratingul "BBB-" al Ungariei. Fitch şi Moody's acordă României calificativele "BBB-" şi "Baa3", recomandate investitorilor, la fel ca în cazul Ungariei. Toate trei agenţiile au perspectivă stabilă pentru România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
economie,
investitii,
s&p,
rating
/actualitate/s-p-ar-putea-retrograda-ungaria-in-categoria-statelor-nerecomandate-pentru-investitii-8970092
8970092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.