S-a prăbuşit tavanul unuia dintre cele mai cunoscute CLUBURI din Capitală

Postat la 06 decembrie 2018 133 afişări

O porţiune din tavanul Control Club din Bucureşti s-a prăbuşit, miercuri seară, iar reprezentanţii localului au declarat pentru MEDIAFAX că "au căzut două bucăţi de tencuială şi ipsos în urma unei infiltraţii de apă".

S-a prăbuşit tavanul unuia dintre cele mai cunoscute CLUBURI din Capitală

Bucăţi din tavanul clubului s-au desprins şi s-au spart pe podea miercuri seară, în jurul orei 22.00. Accesul în sală a fost oprit cât au fost înlăturate bucăţile căzute din tavan, dar, după o jumătate de oră, clienţii erau iar înăuntru.

 

"Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan?? Nu îl închideţi şi-l băgaţi imediat în reparaţii? Vrem să avem oameni care mor iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastra, ruşine! - la Control Club", a comentat pe o reţea de socializare Sonia Nedea.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
controlul,
prabusire,
reprezentanti,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.