S-a lansat asigurarea pentru protecţia aparatelor foto

Autor: Ana Raduta Postat la 29 februarie 2012 19 afişări

F64 a lansat un produs de asigurare care extinde garanţia aparatelor foto până la trei ani şi acoperă, pe toată perioada celor trei ani, riscurile de avarii, deteriorări accidentale, chiar şi cele produse de pătrunderea lichidelor sau furt calificat.

Noul produs, denumit F64 BulletProof, este prima poliţă de asigurare care extinde garanţia producătorului şi protejează aparatele foto pentru o serie de riscuri externe. Produsul de asigurare a fost conceput de F64 împreună cu brokerul partener Marsh şi subscris de către unul dintre cei mai importanţi asigurători din lume, Chartis Europe Limited Londra - sucursala Bucureşti.

Asigurarea F64 BulletProof oferă acoperire în următoarele cazuri: defecţiuni tehnice în afara garanţiei; spargeri, distrugeri sau defectări fizice a aparatelor foto din cauza unui accident care împiedică funcţionarea corectă a acestora; deteriorarea accidentală sau pătrunderea accidentală de lichide sau corpuri străine sau furt.

Toate evenimentele menţionate mai sus sunt acoperite pe o perioadă de trei ani.Poliţa acoperă accidentele care se petrec în întreaga Europă, astfel încât clienţii sunt asiguraţi şi în cazul în care dauna se petrece în timpul unei vacanţe. De asemenea, poliţa se adresează atât fotografilor amatori, cât şi celor profesionişti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurarea,
protecţia aparatelor foto
/actualitate/s-a-lansat-asigurarea-pentru-protectia-aparatelor-foto-9355897
9355897
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.