Rusia si Romania incep razboiul expulzarilor - Bucurestiul trimite acasa un diplomat rus

Postat la 18 august 2010 15 afişări

Un diplomat rus de acelasi rang cu Gabriel Grecu a fost declarat "persona non grata" si trebuie sa paraseasca Romania, iar Moscova este acuzata de Bucuresti de "incalcarea grava" a Conventiilor de la Viena privind statutul diplomatilor.

Fara sa emita vreun comentariu despre faptele puse in seama diplomatului roman Gabriel Grecu, MAE de la Bucuresti a contestat, marti, "incalcarea grava" a Conventiilor de la Viena privind statutul diplomatilor de catre autoritatile de la Moscova. Astfel, raspunsul dat de Romania in scandalul de spionaj dintre cele doua state a fost expulzarea "in oglinda" a unui membru al corpului diplomatic al Rusiei la Bucuresti.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-si-romania-incep-razboiul-expulzarilor-bucurestiul-trimite-acasa-un-diplomat-rus-6934588
6934588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.