Rusia se pregateste de alegeri. Kasianov revine

Postat la 18 septembrie 2010 10 afişări

Mai multe formatiuni de opozitie din Rusia au anuntat crearea unei coalitii in perspectiva alegerilor parlamentare din 2011 si a celor prezidentiale din 2012.

Lideri din patru partide de opozitie - miscarea Solidarnost, Partidul Republican, Miscarea pentru Alegeri Libere si Uniunea Populara si Democratica Rusa - au hotarat sa formeze o "coalitie a fortelor democratice pentru o Rusie lipsita de arbitrariu si fara coruptie".

"Scopul nostru este de a schimba directia politica" a tarii, a declarat fostul premier Mihail Kasianov, devenit unul dintre liderii opozitiei. Pentru a ocoli interdictia de participare in alegeri a unei coalitii, cel mai probabil cele patru formatiuni se vor uni intr-un nou partid, care va trebui sa se inregistreze in justitie dupa ce va dovedi ca detine minimul legal de 45.000 de membri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Rusia,
alegeri,
Kasianov
/actualitate/rusia-se-pregateste-de-alegeri-kasianov-revine-7287574
7287574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.