Rusia consideră că noile sancţiuni impuse Iranului sunt „distructive şi fără sens”

Postat la 19 septembrie 2019 68 afişări

Ministerul de Externe din Rusia a anunţat miercuri că noile sancţiuni impuse Iranului de către Administraţia de la Washington în urma atacurilor din Arabia Saudită sunt „distructive” şi nu vor rezolva nimic, relatează agenţia de presă Interfax.

Rusia consideră că noile sancţiuni impuse Iranului sunt „distructive şi fără sens”

Ministerul rus consideră că Iranul nu va simţi impactul noilor sancţiuni impuse de Administraţia preşedintelui american Donald Trump.

Cu toate acestea, oficialii ruşi au transmis că decizia luată de preşedintele Donald Trump este mai bună decât o intervenţie militară.

Donald Trump, preşedintele Statele Unite, a ordonat miercuri impunerea de sancţiuni suplimentare împotriva Iranului, în contextul tensiunilor legate de Acordul nuclear şi de atacurile care au vizat rafinării din Arabia Saudită.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
impunere,
sanctiuni,
rusia,
arabia saudita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.