Rupert Murdoch intentiona sa se retraga de la conducerea companiei sale de peste un an

Postat la 19 iulie 2011 10 afişări

Rupert Murdoch, directorul general si fondatorul grupului de presa News Corp, aflat in centrul unui enorm scandal in Marea Britanie, intentiona sa predea conducerea companiei sale de peste un an, a anuntat luni Wall Street Journal.

"Inainte de a aparea scandalul, batranul Murdoch intentiona sa demisioneze din functia de director general in favoarea lui Chase Carey, directorul executiv al grupului", scrie cotidianul pe site-ul sau de Internet, citand surse apropiate dosarului. Murdoch are 80 de ani. "In virtutea acestui scenariu, Murdoch ramane presedinte", a adaugat cotidianul, detinut de News Corp. "O asemenea schimbare - analizata de peste un an, potrivit unei surse apropiate dosarului - ar fi avut fara indoiala putine efecte asupra grupului dar ar fi avut o importanta simbolica enorma", apreciaza autorul articolului. Australian si american, Rupert Murdoch, unul dintre cei mai importanti magnati media de pe planeta, urmeaza sa se explice marti in fata parlamentarilor britanici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
murdoch,
conducere,
companie,
retragere
/actualitate/rupert-murdoch-intentiona-sa-se-retraga-de-la-conducerea-companiei-sale-de-peste-un-an-8506350
8506350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.