Rudy Giuliani avertizează din nou că va face dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Autor: Mihai Draghici Postat la 11 octombrie 2019 77 afişări

Rudy Giuliani, avocatul preşedintelui american Donald Trump, a avertizat din nou, în cadrul unui interviu televizat, că va prezenta informaţii despre presupuse afaceri ilegale în România ale familiei fostului vicepreşedinte Joseph Biden.

Într-un interviu acordat postului Fox News, Rudolph Giuliani a făcut din nou referire la presupuse afaceri ilegale ale familiei lui Joseph Biden în Ucraina, România şi China.

"Ucraina este doar vârful aisbergului. Mergem la China, v-am spus despre România, mai am o ţară care este pe listă", a declarat Rudy Giuliani.

Avocatul personal al preşedintelui Donald Trump a afirmat că există suspiciuni că preşedintele Ucrainei a primit "mită" pentru a bloca o anchetă care viza afacerile familiei Biden.

"Nu spun că Biden a fost implicat în oferirea mitei, dar acesta este singurul lucru în care nu a fost implicat. Acest caz are un miros urât, oricât ar fugi ei de el. Vreau să fiţi atenţi nu doar la China, fiţi atenţi la România! Doar urmăriţi România!", a declarat Rudy Giuliani, conform site-ului de ştiri Breitbart.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
ROMÂNIA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.