Romtelecom îşi schimbă identitatea vizuală

Autor: Anca Barbulescu Postat la 11 februarie 2013 53 afişări

Operatorul telecom Romtelecom anunţă schimbarea identităţii sub sloganul “Studiourile Romtelecom”, mişcare însoţită de lansarea unor nori servicii pentru clienţii rezidenţiali.

Romtelecom urmăreşte poziţionarea ca furnizor de pachete de servicii, după ce în ultimii ani cele două branduri Clicknet şi Dolce au sprijinit dezvoltarea serviciilor de internet şi televiziune. Peste 50% dintre clienţii companiei folosesc în prezent cel puţin două servicii din ofertă.

"Am iniţiat anul trecut un proces de simplificare a brandului şi de schimbare a identităţii vizuale. Drept urmare, după o evoluţie cu succes a celor două sub-branduri Dolce şi Clicknet, am decis că a venit momentul să ne reorientăm atenţia şi să ne îndreptăm toate resursele pentru a creşte capitalul de imagine al brandului-mamă, Romtelecom. Astfel, cele două sub-branduri nu vor mai fi promovate de acum înainte în portofoliul de servicii al companiei", explică Ovidiu Ghiman, director executiv strategie şi comercial rezidenţial în cadrul Romtelecom.

Pe lângă simplificarea arhitecturii de brand, brandul Romtelecom are acum un aer mai prietenos şi mai dinamic, un ton mai optimist, perfect aliniat cu identitatea vizuală dezvoltată pentru canalele Dolce Sport în vara anului 2012.

"Studiile arată că Romtelecom este perceput la acest moment ca un brand foarte competent, experimentat şi demn de încredere, capabil să ţină pasul cu evoluţia permanentă a clienţilor săi. Prin schimbarea arhitecturii de brand şi a identităţii vizuale ne dorim să reflectăm modul în care clienţii noştri evoluează şi cum, în mod consecvent, noi ne adaptăm nevoilor lor," declară Ovidiu Ghiman.

Noua identitate vizuală este lansată printr-o nouă platformă de comunicare, sub sloganul "Studiourile Romtelecom prezintă FilmOferta". Din punct de vedere comercial, Romtelecom lansează pachete cu servicii de televiziune, internet şi telefonie, incluzând canalele premium HBO şi HBO Comedy, plus cele două canale exclusive - Shorts TV şi Comedy Central Extra - pe întreaga perioadă contractuală de doi ani. Shorts TV este un canal dedicat scurt-metrajelor pentru televiziune, iar Comedy Central Extra este dedicat celor dependenţi de comedie.

Preţurile noilor pachete încep de la 49 lei/lună, TVA inclus, pentru primele 3 luni. Pentru restul perioadei contractuale, preţul pachetului va fi de 59 lei/lună cu TVA.

Clienţii existenţi de televiziune ai Romtelecom beneficiază gratuit de canalele HBO şi HBO Comedy până la 31 martie, urmând ca după această dată, aceste canale să fie disponibile la un tarif de 10 lei/lună cu TVA, pentru clienţii care îşi exprimă intenţia de a le păstra în grilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romtelecom,
identitatea vizuală,
telecom
/actualitate/romtelecom-isi-schimba-identitatea-vizuala-10554750
10554750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.