Romgaz a importat cu 40% mai multe gaze în februarie, pentru a acoperi cererea în creştere

Postat la 17 februarie 2012 11 afişări

Producătorul de gaze naturale Romgaz Mediaş a importat în februarie cu 40% mai multe gaze naturale, pentru a acoperi cererea în creştere cauzată de temperaturile scăzute, tendinţă care se va menţine până la sfârşitul lunii.

"Dacă la începutul lunii Romgaz avea planificată pentru clienţi livrarea a 71 milioane metri cubi zilnic, ca urmare a temperaturilor scăzute s-a procedat la suplimentarea cantităţilor din import cu circa 40%. Începând cu 17 februarie până la finele lunii, Romgaz urmează să importe încă 22 milioane metri cubi suplimentar", se arată într-un comunicat al companiei de stat. În perioada 10-12 februarie compania a importat cu 5 milioane metri cubi mai mult faţă de cantitatea programată iniţial pentru luna februarie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
romgaz,
import,
cerere,
crestere
/actualitate/romgaz-a-importat-cu-40-mai-multe-gaze-in-februarie-pentru-a-acoperi-cererea-in-crestere-9244122
9244122
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.