Românilor le e frică de pierderea unei persoane dragi şi lipsa banilor

Postat la 24 octombrie 2011 22 afişări

Frica de a pierde pe cineva drag se află pe primul loc în topul celor mai importante şi actuale temeri ale românilor, urmată, la egalitate, de teama de boală şi cea de a nu avea suficienţi bani pentru achitarea cheltuielilor curente, potrivit unui studiu al Isra Center.

Fie că este vorba despre temeri sau despre mulţumiri, românii au unele şi aceleaşi principale surse pentru acestea, respectiv familia, starea de sănătate şi banii, potrivit studiului. Teama de cutremure este plasată de cei mai mulţi dintre români pe un loc secundar. Astfel, în mod spontan românii consideră ca cele mai mari motive de temere sunt legate de starea de bine a lor sau a unui membru al familiei (acesta fiind primul lucru la care s-au gândit 21 la sută dintre românii din mediul urban intervievaţi). Femeile şi persoanele peste 50 de ani sunt şi mai preocupaţi de acest aspect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
temeri,
romani,
bani,
moarte
/actualitate/romanilor-le-e-frica-de-pierderea-unei-persoane-dragi-si-lipsa-banilor-8897983
8897983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.