Romanii se considera soferi foarte buni, dar la capitolul accidente mortale in trafic depasim media UE

Postat la 04 august 2010 27 afişări

Românii se omoară pe capete în trafic, media accidentelor mortale surclasând net media UE, potrivit datelor cuprinse în European Road Statistics 2009 şi unui studiu comparativ IRES, furnizate ziarului Gândul.

Cu toate acestea, românii susţin despre ei înşişi că sunt şoferi foarte buni şi spun că doar nemţii îi pot întrece în acest clasament.

Românii se simt în nesiguranţă pe şoselele lor (65 la sută declară acest lucru). Spre comparaţie, doar 24 la sută dintre europeni spun că resimt nesiguranţă pe şoselele lor.

Potrivit datelor cuprinse în European Road Statistics 2009, România se plasează pe ultimul loc în rândul ţărilor Uniunii Europene privind reducerea numărului de decese survenite în urma accidentelor rutiere.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
sosele,
siguranta,
soferi,
trafic,
accidente
/actualitate/romanii-se-considera-soferi-foarte-buni-dar-la-capitolul-accidente-mortale-in-trafic-depasim-media-ue-6764242
6764242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.