Romania si Moldova semneaza astazi tratatul de frontiera

Postat la 08 noiembrie 2010 36 afişări

Semnarea Tratatului de frontiera cu Republica Moldova va avea loc, luni, la ora 17.30, la sediul Ministerului de Externe, documentul urmand sa fie semnat de ministrul Teodor Baconschi si premierul moldovean Vlad Filat, a anuntat Serviciul de presa al MAE.

Documentul se va numi "Tratatul intre Romania si Republica Moldova privind regimul frontierei de stat, colaborarea si asistenta mutuala in probleme de frontiera". Din partea Romaniei, Tratatul va semnat de ministrul Teodor Baconschi, iar din partea R.Moldova, de premierul Vlad Filat. Autoritatile romane nu au informat anterior in legatura cu evenimentul, anuntul privind semnarea acordului in cursul zilei de luni fiind facut de presedintele CE, Jose Manuel Barroso.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat, luni, in discursul rostit la Summit-ul Dunarii, semnarea, in cursul acestei zile, a acordului privind frontiera Romaniei cu Republica Moldova.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romania,
Moldova,
tratat,
frontiera
/actualitate/romania-si-moldova-semneaza-astazi-tratatul-de-frontiera-7700091
7700091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.