Romania ar putea primi pana la sfarsitul lui octombrie o transa de 360 mil. euro de la BM

Postat la 06 septembrie 2010 16 afişări

Romania ar putea primi pana la sfarsitul lui octombrie o transa de 360 milioane euro de la Banca Mondiala (BM), parte a acordului incheiat cu FMI, UE si alti creditori internationali, iar banii vor fi folositi pentru finantarea deficitului bugetar, a afirmat Francois Rantrua, country manager al BM.

Ministerul Finantelor si o echipa de experti ai BM urmeaza sa finalizeze negocierile pentru eliberarea fondurilor pana la 10 septembrie, iar propunerea va fi supusa aprobarii conducerii BM la 19 octombrie, a declarat Rantrua intr-un interviu acordat Bloomberg.

Acordarea fondurilor depinde, insa, de aprobarea de catre Parlament a modificarilor sistemului de pensii si a introducerii coplatii in asigurarile de sanatate, a adaugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
Banca Mondiala,
transa,
credit,
octombrie
/actualitate/romania-ar-putea-primi-pana-la-sfarsitul-lui-octombrie-o-transa-de-360-mil-euro-de-la-bm-7126668
7126668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.