România ar putea atrage o nouă investiţie în industria auto

Autor: Bogdan Alecu Postat la 25 martie 2013 20 afişări

Industria auto locală ar putea atrage o nouă investiţie din partea unei companii germane, o decizie în acest sens urmând a fi adoptată, potrivit declaraţiilor premierului Victor Ponta.

România ar putea atrage o nouă investiţie în industria auto

Industria auto locală ar putea atrage o nouă investiţie din partea unei companii germane, o decizie în acest sens urmând a fi adoptată, potrivit declaraţiilor premierului Victor Ponta. „Zilele trecute, în şedinţa de guvern, pe lista confidenţială pentru că aşa a fost înţelegerea, am aprobat un memorandum de înţelegere cu una dintre cele mai mari şi mai prestigioase companii din Germania, care va deschide o fabrică în România. Nu ştiu dacă e cea mai mare, dar poate că e una dintre cele mai faimoase. Înţelegerea dintre noi este să anunţăm împreună acest lucru“, a spus Ponta la Antena 3, citat de Mediafax. Întrebat în ce domeniu va investi această companie, premierul a arătat că este vorba de un domeniu „foarte drag“ României, în care lucrează deja doi mari producători importanţi. Întrebat în continuare dacă este vorba de domeniul auto, Ponta a răspuns: „Doamne ajută să putem să dăm împreună această ştire.“ El a precizat că investiţia va fi anunţată imediat ce board-ul companiei va aproba ultima decizie în acest sens.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romania-ar-putea-atrage-o-noua-investitie-in-industria-auto-10689280
10689280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.