Rodin Traicu a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Oltchim

Postat la 19 decembrie 2012 39 afişări

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri Rodin Traicu a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Oltchim, poziţie pe care a fost numit provizoriu la finele lunii iulie, invocând motive de incompatibilitate.

"Consiliul de Administraţie a luat act de cererea de demisie a domnului Traicu Rodin din calitatea de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Oltchim, începând cu data de 19.12.2012, din motive de incompatibilitate, în conformitate cu prevederile articolului 82, aliniatul 1 din Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea deminităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Oltchim Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Totodată, din Consiliul de Administraţie a demisionat şi Radu Adrian, inspector guvernamental, el invocând motive personale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Traicu,
Administraţie,
Oltchim,
preşedinte
/actualitate/rodin-traicu-a-demisionat-din-functia-de-presedinte-al-consiliului-de-administratie-al-oltchim-10401391
10401391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.