Roche Diagnostics a achiziţionat Constitution Medical

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 iulie 2013 42 afişări

Compania elveţiană Roche a anunţat achiziţionarea Constitution Medical Investors (CMI), cu sediul în Boston, Massachusetts. CMI este dezvoltatorul unui sistem inovator de teste hematologice, proiectat să ofere diagnostice mai rapide şi mai precise în depistarea bolilor de sânge.

In conformitate cu termenii acordului, Roche va plăti acţionarilor CMI 220 milioane USD în avans, precum şi alte plăţi contingente, în funcţie de parcurgerea anumitor etape. CMI va funcţiona ca un centru de excelenţă în domeniul hematologiei în cadrul Roche Diagnostics Division.

„Cu această achiziţie, ne vom consolida în continuare angajamentul faţă de domeniul hematologiei şi de a aduce in continuare soluţii integrate de laborator cu produse inovatoare, care să ofere valoare medicală clienţilor şi pacienţilor noştri. Astfel, pacienţii vor beneficia de diagnostice mai rapide şi mai precise pentru boli de sange precum anemia şi leucemia. Ne bucurăm că angajaţii CMI, un grup de oameni foarte talentaţi cu experienţă solidă şi cunoştinţe temeinice în domeniul hematologiei, vor face parte din Grupul Roche”, a declarat Roland Diggelmann, Director de Operaţiuni al Roche Diagnostics.

Noile capacităţi în hematologie vor sprijini extinderea Roche şi îi vor consolida poziţia competitivă în domeniul testelor hematologice de laborator, estimate la o cotă de piaţă, la nivel global de două miliarde de dolari .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitie,
medici,
boli,
sange,
sistem,
teste
/actualitate/roche-diagnostics-a-achizitionat-constitution-medical-11114287
11114287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.