Rezervele valutare ale BNR au scăzut în noiembrie, după o plată către FMI

Postat la 03 decembrie 2012 16 afişări

Rezervele valutare ale BNR au scăzut în noiembrie la 31,16 miliarde euro, de la 31,77 miliarde euro la 31 octombrie, după o plată de 726,7 milioane euro către FMI.

În noiembrie au avut loc intrări de 3,29 miliarde euro, reprezentând alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice, modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, venituri din administrarea rezervelor internaţionale şi altele, se arată într-un comunicat al BNR.

Ieşirile au totalizat 3,9 miliarde euro, reprezentând printre altele modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit şi plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută, inclusiv a doua rambursare de capital şi dobândă, la 6 noiembrie, în sumă de 726,72 milioane echivalent euro din împrumutul de la Fondul Monetar Internaţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rezerve,
BNR,
FMI
/actualitate/rezervele-valutare-ale-bnr-au-scazut-in-noiembrie-dupa-o-plata-catre-fmi-10364512
10364512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.