Revoltător ce preţuri DE NIMIC plătesc poliţiştii ca să stea la hotel în Mamaia

Postat la 08 iulie 2021 4452 afişări

Revoltător ce preţuri DE NIMIC plătesc poliţiştii ca să stea la hotel în Mamaia

Hotelul din Mamaia destinat cadrelor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a anunţat preţurile pentru sezonul estival. În cadrul programului „Litoral 2021”, resortul de 3 stele, finanţat de stat, pune la dispoziţia angajaţilor camere duble şi apartamente începând de la preţul de 55 de lei de persoană. În acelaşi timp, pe piaţa liberă, o cameră dublă la un hotel de 3 stele, la Mamaia, ajunge, în plin sezon, la 400 de lei pe noapte.

Direcţia Generală Logistică a MAI a anunţat, printr-o circulară, că din data de 14 iulie, începe sezonul estival „Litoral 2021”. Cu această ocazie, au fost anunţate toate structurile ministerului, între care şi CS Dinamo. În acelaşi timp, pe lista celor care au dreptul să-şi facă vacanţa la Meridian, hotelul cotat la 3 stele, finanţat de MAI, sunt trecuţi şi foştii angajaţi, aflaţi în rezervă ori în retragere.

Conform ofertei pentru angajaţi, un sejur nu poate dura mai mult de şase zile. Cazarea se face la ora 17.00 a primei zile de cazare, iar eliberarea camerei se face la ora 12.00 a ultimei zile. Potrivit ofertei, pentru o cameră dublă, preţul este de 55 de lei de persoană, în timp ce, pentru apartamentele de trei şi patru persoane, preţul este de 85 de lei de persoană. Totodată, cadrele MAI pot opta şi pentru trei mese, la preţul total de 55 de lei pe zi. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, preţul este de 30 de lei pe zi.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
mamaia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.