Revista reţelei Al-Qaida şi site-urile de recrutare, atacate cibernetic de servicii secrete

Postat la 17 mai 2013 26 afişări

Cea mai recentă ediţie a revistei islamiste "Inspire", publicată de Al-Qaida, şi principalele site-uri de recrutare ale reţelei teroriste au fost vizate de atacuri cibernetice comise de serviciile secrete occidentale, afirmă surse citate de presa americană.

Revista reţelei Al-Qaida şi site-urile de recrutare, atacate cibernetic de servicii secrete

Cea mai recentă ediţie a revistei "Inspire" este dedicată atentatelor de la Boston, comise pe 15 aprilie şi soldate cu trei morţi şi aproximativ 260 de răniţi. Noul număr a fost postat online în urmă cu câteva zile, dar conţinutul articolelor pare să fi fost modificat, afirmă specialişti citaţi de CNN, sugerând un atac cibernetic comis de servicii secrete occidentale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/revista-retelei-al-qaida-si-site-urile-de-recrutare-atacate-cibernetic-de-servicii-secrete-10885099
10885099
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.