Revista presei economice din Romania

Postat la 15 iunie 2010 17 afişări

Subiecte de marti: ponturi pentru Cupa Mondiala de la casele de pariuri online, sansele Romaniei in proiectul South Stream, ofertele imobiliare de la periferia Capitalei si din nou Elodia, de data aceasta ca debitoare citata de CAS Brasov.

Firmele de recuperare de creante nu vor mai putea suna, incepand de anul viitor, restantierii la orice ora din zi sau din noapte pentru a le cere banii datorati si nu vor mai avea voie sa ceara informatii de la terte persoane despre acestia, conform unui proiect de lege citat de Gandul. Cum sa pariezi la Campionatul Mondial si sa nu pierzi bani: ziarul trece in revista ofertele si bonsurile disponibile la casele de pariuri online.

Romania se autoinvita in South Stream, acum dupa ce Bulgaria a racit relatiile cu Rusia in domeniul energetic, conchide Evenimentul Zilei, dupa discutia cu oficialii de la Romgaz care participa azi la un forum regional pe teme energetice. Ziarul prezinta si un ghid pentru cei ce vor sa plece in vacanta pe cont propriu, cu posibile variante ieftine de cazare - pensiuni, hosteluri sau apartamente inchiriate temporar.

Sezonul estival a dus la o cerere in crestere pentru locuri de munca din partea patronilor care deruleaza activitati in turism pe litoral, constata Romania Libera, oferind o lista a posturilor libere in judetele Constanta, Tulcea si Calarasi. Directorul Visa explica pentru cotidian de ce tara noastra ocupa unul dintre ultimele locuri in ceea ce priveste fraudele electronice: infractorii romani prefera sa opereze in strainatate.

Ofertele imobiliare din localitatile periferice Capitalei sunt tot mai tentante pentru datornicii la banci, sustine Adevarul: cel amenintat cu executarea de catre banca trebuie sa gaseasca un client dispus sa achite sub forma de avans valoarea creditului bancar, iar ulterior, cu diferenta de bani sa isi poata cumpara o casa mai ieftina. Tragicomedie fiscala: CAS Brasov vrea sa o execute silit pe Elodia Ghinescu.

Cum e mai bine ca investitor, sa vinzi si sa cumperi in fiecare zi sau astepti cresterea portofoliului? La intrebare isi propune sa raspunda brokerii cu care a discutat Ziarul Financiar. Dupa 1 aprilie, cand au intrat in vigoare noile preturi, medicamentele s-au scumpit in medie cu 5-6% pentru majoritatea produselor, insa au fost si cazuri in care unele preturi s-au majorat si cu 16-19%, potrivit unei analize realizate de ziar.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/revista-presei-economice-din-romania-6420631
6420631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.