Revista presei economice din Romania

Postat la 21 mai 2010 59 afişări

Tarifele la hotelurile scumpe scad, ca si preturile la terenurile din Delta. In schimb, importatorii de mancare se plang ca sunt taxati in plus, iar Guvernul lasa taxa pe fast-food, dar ii pune gand rau sarii.

Gandul anunta ca Romania se afla la coada clasamentului competitivitatii economice intocmit de un institut elvetian, sub Bulgaria si peste Ucraina. Dar, iata, tariful mediu de cazare in hotelurile de patru stele din Bucuresti ar putea ajunge in acest an la 70 de euro, dupa o diminuare cu peste 5% fata de 2009, iar cel pentru trei stele, la 50 de euro, in scadere cu 9%, estimeaza firma de consultanta Labartt Hospitality.

Pana atunci, ofertele all inclusive pe litoralul romanesc sunt ca si inexistente - doar trei hoteluri, unul din Jupiter si doua din Mamaia, includ serviciul in acest sezon, observa Evenimentul Zilei. Vom importa mai multa inflatie daca moneda europeana va ajunge la o valoare similara cu cea a dolarului; un pic de depreciere a euro e buna, dar prea multa strica la inflatie, scrie ziarul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revista presei,
hoteluri,
cnvm,
banci,
terenuri,
delta
/actualitate/revista-presei-economice-din-romania-6140994
6140994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.