Reuters: Goldman Sachs a facut vulcanul din Islanda sa erupa si a speculat pe companiile aeriene

Postat la 24 aprilie 2010 12 afişări

Ai auzit ca grupul Goldman Sachs a facut vulcanul din Islanda sa erupa? A avut rezultate foarte bune, din speculatii cu actiunile companiilor aeriene, scrie Reuters, reluand una dintre glumele vehiculate pe seama gigantului financiar acuzat in SUA de frauda.

Este, bineinteles, o gluma, Goldman Sachs nu este atat de puternic. Apar tot mai multe astfel de glume, noteaza Reuters, intrucat actori de comedie, traderi sau oameni obisnuiti isi fac poze in fata sediului celei mai mari banci de investitii de pe Wall Street.

Gluma despre vulcanul care a afectat considerabil traficul aerian si actiunile companiilor aeriene s-a raspandit rapid in ultimele zile intre brokerii de pe bursele din Asia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reuters-goldman-sachs-a-facut-vulcanul-din-islanda-sa-erupa-si-a-speculat-pe-companiile-aeriene-6054571
6054571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.