Reţeaua hotelieră Rin îşi reduce tarifele cu 50% pentru cazarea celor blocaţi în trafic

Postat la 26 ianuarie 2012 12 afişări

Reţeaua hotelieră Rin a decis, joi, să reducă cu 50 la sută tarifele de recepţie pentru cazarea celor blocaţi în trafic de condiţiile zăpadă şi viscol.

Reţeaua are patru hoteluri de trei şi patru stele (Rin Grand Hotel, Rin Central, Rin Airport şi Rin Express Hotel). Ultimele două sunt situate în imediata apropiere a aeroportului internaţional Henri Coandă. "Facem acest gest pentru a veni în întâmpinarea persoanelor aflate în dificultate şi care din diverse motive se văd nevoite să apeleze la serviciile noastre sau să-şi prelungească şederea în spaţiile noastre de cazare", a declarat patronul Ionuţ Negoiţă, care a precizat că tarifele reduse sunt valabile până la normalizarea situaţiei.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rin,
turisti,
reducere,
vreme,
zapada
/actualitate/reteaua-hoteliera-rin-isi-reduce-tarifele-cu-50-pentru-cazarea-celor-blocati-in-trafic-9179197
9179197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.