Reţeaua de supermarketuri Carrefour ajunge la 45 de magazine

Autor: Ioana Mihai Postat la 20 decembrie 2011 34 afişări

Carrefour România se extinde în continuare, deschizând un nou supermarket: Carrefour Market Minis, cel de-al 45-lea din ţară. Magazinul este plasat în Capitală, unde reţeaua mai are încă alte 10 supermarketuri şi va fi inaugurat joi, pe 22 decembrie.

Al 45-lea supermarket al retailerului francez are o suprafaţă de vânzare de 700 mp, o gamă de 8.000 de produse, dintre care peste 1.000 sunt marcă proprie. Magazinul are 5 case de marcat şi 45 de angajaţi. Pe segmentul supermarket mai sunt prezente în România reţele ca Mega Image, Billa şi Primăvara.

În Romania, la ora actuală, grupul Carrefour operează 25 de hipermarketuri Carrefour, trei magazine de proximitate Carrefour Express şi 45 de supermarketuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
supermarket,
carrefour,
magazin,
deschidere
/actualitate/reteaua-de-supermarketuri-carrefour-ajunge-la-45-de-magazine-9078100
9078100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.