Reţeaua de benzinării OMV lucra cu procesatorul european a cărui breşă de securitate i-ar putea afecta pe posesorii de carduri

Postat la 14 decembrie 2011 45 afişări

"Circa jumătate din totalul plăţilor efectuate în cadrul OMV sunt plăţi non-cash. Securitatea este cea mai mare prioritate şi, prin urmare, avem un sistem de securitate complex pentru tranzacţiile pe bază de card, sistem bazat pe standarde internaţionale.

Datele de card de credit ale clientilor noştri nu sunt stocate, în niciun moment, în sistemele interne ale OMV. Toate datele sunt transferate băncii relevante în forma criptată. Experţii externi au început imediat verificarea sistemelor noastre. Până acum nu au fost evidenţiate probleme în securitatea sistemului. OMV face tot posibilul să sprijine rezolvarea acestei situaţii", au declarat reprezentanţii grupului petrolier austriac.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
breşă,
securitate,
carduri
/actualitate/reteaua-de-benzinarii-omv-lucra-cu-procesatorul-european-a-carui-bresa-de-securitate-i-ar-putea-afecta-pe-posesorii-de-carduri-9060387
9060387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.