Restricţii prelungite în Bucureşti cu 14 zile

Postat la 02 noiembrie 2020 272 afişări

Restricţii prelungite în Bucureşti cu 14 zile

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă s-a reunit luni în şedinţă şi a decis prelungirea restricţiilor pentru următoarele 14 zile în Capitală.

Bucureştiul continuă în scenariul roşu până pe 16 noiembrie, se menţin restricţiile actuale. Prelungirea restricţiilor presupune funcţionarea şcolilor în online şi menţinerea restaurantelor închise.

În Bucureşti, rata de infectare a crescut la 3,91 la mia de locuitori. Nivelul de infectare e destul de mare, dar nu este o evoluţie explozivă, ca în alte state europene, iar în momentul de faţă nu sunt avute în vedere noi măsuri, spune Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

Restricţiile din Capitală rămân în vigoare însă două săptămâni, până în 16 noiembrie, au stabilit, luni dimineaţa, reprezentanţii Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU).

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat, luni dimineaţa, după şedinţa CMBSU că toate restricţiile rămân în vigoare.

„În unanimitate s-a decis menţinerea măsurilor în vigoare. Nu s-a considerat necesar şi oportun să fie introduse măsuri restrictive noi”, a spus Berbeceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
restrictii,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.