Restricţii pentru vehiculele de mare tonaj pe drumurile din 15 judeţe, din cauza caniculei

Postat la 14 iulie 2012 41 afişări

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu au voie să circule sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 20.00, pe drumurile naţionale din 15 judeţe aflate în sudul ţătrii, restricţia fiind impusă din cauza codului portocaliu de caniculă, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Restricţia vizează judeţele Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman şi Vâlcea. Măsura nu se aplică transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală, vehiculelor care participă la intervenţii în caz de forţă majoră, transporturilor funerare, transporturilor poştale, transporturilor de echipamente de prim-ajutor, transporturilor pentru distribuire de carburanţi, transporturilor de mărfuri sub temperatură controlată, transporturilor pentru tractări vehicule avariate, transporturilor pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate, transporturilor cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării, transporturilor de apă îmbuteliată şi transporturilor de produse provenite din exploatări agricole, precizează sursa citată.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
restrictii,
vehicule,
canicula
/actualitate/restrictii-pentru-vehiculele-de-mare-tonaj-pe-drumurile-din-15-judete-din-cauza-caniculei-9861743
9861743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.