Restricţii într-o localitate din România, din cauza numărului de cazuri noi de COVID-19

Autor: Laura Buciu Postat la 06 octombrie 2020 425 afişări

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a decis, marţi, impunerea de restricţii într-o o localitate din judeţ, unde s-au înregistrat mai mult de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori. De asemenea, a hotărât menţinerea restricţiilor în alte două comune.

Restricţii într-o localitate din România, din cauza numărului de cazuri noi de COVID-19

„La nivel judeţean a fost aprobată Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj nr. 29 din data de 05 octombrie 2020, prin care, (…) ţinând cont de rata de incidenţă a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2, în localitatea Alimpeşti unde s-au înregistrat mai mult de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori, începând cu data de 06.10.2020, se suspendă activitatea cu publicul a următoarelor instituţii şi operatori economici din localitatea Alimpeşti”, transmite CJSU Gorj.

Astfel, potrivit hotărârii CJSU Gorj se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. activitatea cu publicul a cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, precum şi activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. De asenemea, se suspendă activitatea cu publicul a restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare.

„Totodată, prin hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj se menţine închisă activitatea cu publicul a instituţiilor şi operatorilor economici din localităţile Ciuperceni şi Mătăsari”, mai arată CJSU Gorj.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restricţie,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.