Restricţii în Austria. Autorităţile anunţă că ţara trebuie să se întoarcă la „starea din primăvară”

Autor: Petru Mazilu Postat la 19 octombrie 2020 104 afişări

Guvernul Austriei a anunţat o nouă serie de restricţii ce va intra în vigoare la finalul săptămânii, cu implicaţii pentru întâlnirile din spaţii publice şi pentru businessul de evenimente, în contextul în care numărul de cazuri noi de Covid 19 este în continuă creştere, anunţă Ziarul Financiar.

Restricţii în Austria. Autorităţile anunţă că ţara trebuie să se întoarcă la „starea din primăvară”

Austriecii impun noi restricţii începând de vineri. Ziarul Financiar citează FT care anunţă că grupurile vor fi limitate la maximum şase persoane la interior şi maximum 12 persoane la exterior. Singurele excepţii vor fi făcute pentru întâlnirile în cazul cărora există o distribuţie clară a scaunelor, impusă dinainte. Concertele şi evenimentele de interior sunt limitate la 1.000 de persoane

Ţara trebuie să se întoarcă la „starea din primăvară”, a transmis Rudolf Anschober, ministrul Sănătăţii.

Austria, una dintre ţările care au înregistrat un succes în lupta cu răspândirea virusului, ar putea ajunge la 6.000 de cazuri pe zi până în luna decembrie, în baza trendului actual, dacă nu sunt luate noi măsuri, a avertizat cancelarul austriac Sebastian Kurz.

Austria a înregistrat 1.121 de infectări în ultimele 24 de ore, ceea ce duce bilanţul total la peste 66.000 de infectări şi 904 decese.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
austria,
restricţii,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.