REPORTAJ: Sute de români care după 2007 şi-au cumpărat case în Ungaria vor să le vândă din cauza crizei - FOTO

Postat la 30 august 2012 37 afişări

Casele ieftine şi taxele mai mici au determinat sute de arădeni să-şi cumpere locuinţe în Ungaria, după aderarea la UE, mulţi mutându-se acolo si făcând naveta la Arad, la locurile de muncă. Acum, în Ungaria taxele s-au mărit, alimentele şi transportul s-au scumpit, astfel că românii îşi vând casele

Din 2007, când România a aderat la Uniunea Europeană, orice persoană fizică poate să-şi cumpere o locuinţă în comunitatea europeană, iar tranzacţiile imobiliare au explodat în localităţile ungare aflate lângă graniţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Battonya (Bătania), Gyula sau Dombegyhaza au devenit principalele destinaţii ale arădenilor care îşi doreau o casă de vacanţă sau chiar un nou domiciliu, pentru că preţurile locuinţelor de acolo erau cu mult sub cele din judeţ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reportaj,
români,
Ungaria
/actualitate/reportaj-sute-de-romani-care-dupa-2007-si-au-cumparat-case-in-ungaria-vor-sa-le-vanda-din-cauza-crizei-foto-9998142
9998142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.