REPORTAJ - Ofertă de 8 Martie la Piaţa de Flori: Preţuri pentru toate buzunarele, marfă fără bon fiscal. Cum arată Piaţa de Flori de Ziua Femeii

Postat la 08 martie 2013 46 afişări

Trandafiri, orhidee, irişi, lalele, zambile, frezii şi ghiocei, majoritatea din Olanda, se vând angro în Piaţa de Flori din Capitală la preţuri care încep de la 0,5 lei, fără bon fiscal, pe tarabe "amenajate" pe cutii de carton, lăzi de bere, măsuţe pliante şi chiar direct din portbagajul maşinilor.

REPORTAJ - Ofertă de 8 Martie la Piaţa de Flori: Preţuri pentru toate buzunarele, marfă fără bon fiscal. Cum arată Piaţa de Flori de Ziua Femeii

 În Piaţa de Flori din Bucureşti nu ai loc să arunci un boboc de trandafir. Oameni grăbiţi ce zăbovesc câteva secunde în faţa fiecărei tarabe repetă obsesiv aceeaşi întrebare: "Cât e firul de lalea? Dar de trandafir?". După primele zece tarabe realizezi că preţul este aproape identic la toate tarabele care înconjoară piaţa.

Dacă vrei să cumperi trandafiri, poţi lua 25 cu 175 de lei sau şapte lei un fir. O orhidee cu tulpină costă 45 de lei şi de la cinci bucăţi în sus se vinde cu 40 de lei un fir, în timp ce orhideele cu o singură floare în cutie de carton costă 30 de lei într-un pachet cu zece cutii cu orhidee. Lalelele sunt doi lei firul în pachete de 25 de bucăţi sau de 50 de fire.

Irişii costă 1,5 lei în pachete de 50 de fire, iar pentru un singur fir florăresele cer trei -patru lei şi chiar cinci lei în unele locuri. Un pachet de 20 de garoafe se vinde cu 35 de lei.

Cititi mai multe pe www.medifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-oferta-de-8-martie-la-piata-de-flori-preturi-pentru-toate-buzunarele-marfa-fara-bon-fiscal-cum-arata-piata-de-flori-de-ziua-femeii-10655132
10655132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.