REPORTAJ: Lansarea candidaţilor USL, proba capacităţii de mobilizare şi organizare a Uniunii

Postat la 18 octombrie 2012 12 afişări

Lansarea candidaţilor USL a fost, miercuri seară, pe Arena Naţională, o probă a capacităţii Uniunii de a-şi mobiliza forţele. Organizatorii au adus la stadion peste 60.000 de persoane, dovedind forţă şi masivitate. Susţinătorii nu au părut însă cuceriţi total de ceea ce li s-a oferit la miting.

Autocarele cu participanţi au sosit încă de dimineaţă în Bucureşti din toate colţurile ţării, anticipându-se o prezenţă masivă la miting. În cursul după-amiezii, simpatizanţii au început să vină la stadion, în mod organizat, în linişte, unii dintre ei agitând steaguri sau însemne electorale ale USL. Traficul rutier a fost oprit pe unele străzi din Bucureşti, dar nu au existat incidente. Evenimentul se anunţa ca fiind un succes organizatoric şi de imagine al USL, mai ales în condiţiile în care concurenţa, Congresul PPE, îşi începuse lucrările la Palatul Parlamentului. Organizatorii de la USL s-au mobilizat pentru a amenaja pe gazonul Arenei Naţionale o scenă mare, albă, şi au reuşit să termine toate pregătirile la vreme. În cursul zilei, în timpul pregătirilor, drumul către scena de 400 de metri pătraţi aşezată în mijlocul Arenei a fost acoperit de un covor roşu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miting,
usl,
politic
/actualitate/reportaj-lansarea-candidatilor-usl-proba-capacitatii-de-mobilizare-si-organizare-a-uniunii-10237768
10237768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.