REPORTAJ: Cum arată viaţa angajaţilor la Facebook - VIDEO

Postat la 28 februarie 2013 43 afişări

O echipă de jurnalişti a pătruns în sediul companiei Facebook, în Silicon Valley, California, unde au surprins imagini şi frânturi din spatele reţelei de socializare cu mai mult de 1 miliard de utilizatori activi.

Echipa unei emisiuni de reportaje a BBC News s-a deplasat la sediul companiei pentru a surprinde imagini rare şi a afla detalii din viaţa angajaţilor Facebook: cum sunt motivaţi aceştia, cum îşi petrec timpul liber şi cum arată locul în care îşi desfăşoară activitatea oamenii din spatele reţelei de socializare.

"În primul rând, sunt avantaje precum mâncarea gratuită, spălătoria şi biciclete gratuite pentru ca angajaţii să se deplaseze în campus, aşa cum este numit", spun cei de la BBC în deschiderea reportajului.

Get Adobe Flash player

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reportaj,
viaţa,
angajaţi,
Facebook
/actualitate/reportaj-cum-arata-viata-angajatilor-la-facebook-video-10614523
10614523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.