REPORTAJ: Arad - Repartitoarele de costuri la căldură, demontate de locatarii din zeci de imobile

Postat la 14 octombrie 2013 164 afişări

Locatarii din zeci de blocuri din Arad au renunţat, în ultimele luni, la repartitoarele de costuri pentru căldură, după ce au constatat că plăteau facturi mai mari decât cei din blocurile care au doar contor comun, chiar dacă făceau economii şi aveau un confort termic redus.

REPORTAJ: Arad - Repartitoarele de costuri la căldură, demontate de locatarii din zeci de imobile

 Conducerea Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative Arad spune că tot mai mulţi proprietari de apartamente care optaseră cu ani în urmă pentru repartitoare, în speranţa că vor putea face economii la încălzire, renunţă acum la aparate, constatând că au plătit mai mult decât cei fără repartitoare.

Preşedintele Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative din Arad, Dorina Lupşe, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că în ultimele luni au renunţat la repartitoare locatarii din zeci de imobile racordate la sistemul centralizat de încălzire.

"Am observat această tendinţă încă de anul trecut, dar în acest an a luat amploare, iar acum sunt puţini cei care mai optează pentru repartitoare. S-a constatat ineficienţa acestora, în condiţiile în care blocurile din Arad nu sunt reabilitate termic, iar pierderile de căldură ajung şi la 40 la sută. Scopul repartitoarelor era să se poată face economii, dar facturile erau mai mari decât la cei fără aceste aparate", a explicat Lupşe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-arad-repartitoarele-de-costuri-la-caldura-demontate-de-locatarii-din-zeci-de-imobile-11511597
11511597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.