Renault vrea să reducă producţia unei fabrici din Franţa cu circa 25%

Postat la 11 aprilie 2014 39 afişări

Renault analizează micşorarea programului de lucru la fabrica din Flins, Franţa, pentru a reduce producţia anuală a unităţii la maximum 110.000 de automobile, faţă de 145.000 în prezent, potrivit ziarului Les Echos.

Renault vrea să reducă producţia unei fabrici din Franţa cu circa 25%

Grupul francez, care deţine Dacia, vrea să renunţe la unul dintre cele două schimburi de lucru de la Flins, susţine publicaţia franceză Les Echos.

Renault a renunţat la aproximativ 2.500 de angajaţi din Franţa în primul an de la semnarea unui "acord de productivitate" cu sindicatele locale, în vederea reducerii cheltuielilor.

Compania s-a angajat anul trecut că va menţine producţia în Franţa, obţinând în schimb mai multe concesii de la sindicate, inclusiv creşterea programului de lucru al angajaţilor, încetinirea creşterilor salariale şi renunţarea la cel puţin 7.500 de angajaţi până în 2016.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/renault-vrea-sa-reduca-productia-unei-fabrici-din-franta-cu-circa-25-12450953
12450953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.