Renault lansează ediţia limitată Renault Olimpic

Postat la 04 iulie 2016 193 afişări

Renault lansează ediţia limitată Renault Olimpic

Renault România lansează ediţia limitată de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 450 de modele Renault - Kadjar, Captur şi Clio vor fi diponibile la achizitia de catre publicul larg, incepand de azi. Medaliaţii români de la Rio vor fi recompensaţi cu autoturisme din ediţia limitată, prin parteneriatul dintre Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

Medaliaţii cu aur vor fi recompensaţi de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliaţi cu argint vor primi cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinşi cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

Ediţia Renault Olimpic este formată din 150 de unităţi Kadjar, 150 Captur şi 100 Clio. Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului.

Toate automobilele se încadrează în standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP şi beneficiază de o echipare specială, in functie de model, în care intră dotări precum:R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate şi lunetă cu tentă închisă, card “mâini libere”.

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleacă de la preţul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. În cazul Captur Olimpic, preţul porneşte de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleacă de la preţul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/renault-lanseaza-editia-limitata-renault-olimpic-15516473
15516473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.